Klein kamperen, maar voorzien van alle gemakken; voor een heerlijke vakantie nabij zee!

Camping

Minicamping Broedershoek biedt plaats aan 12 (toer)caravans en/of tenten en 3 verhuur stacaravans. Elke plaats is voorzien van elektra (10 amp), kabeltelevisie en water.

U kampeert rustig gelegen in een oude fruitboomgaard. Het is elk kampeerseizoen genieten; de bloesem in de lente, kersen en pruimen in de zomer en appels en peren in het najaar. Natuurlijk is het mogelijk om mee te snoepen!

De camping ligt naast de oude boerenwoning (gebouwd in 1791). De bijhorende boerenschuur is in 1991 neergehaald, na een flinke storm. Kort daarop is een nieuwe schuur gebouwd. Deze schuur wordt gebruikt voor het akkerbouwbedrijf aan Dishoek. Op Broedershoek is geen akkerbouwbedrijf in werking meer, echter, de sfeer en het uiterlijk is in zekere zin gebleven. De minicamping is omgeven door percelen, dan weer met aardappels, dan weer met uien of tarwe. En in oogsttijd kunt u het drukke boerenleven van dichtbij beleven. Mist u dus net een uitje bij het eten of een aardappel door de salade, dan klopt u gerust bij ons aan! 

 

Wij zijn aangesloten bij VEKABO en hanteren de VEKABO voorwaarden voor toeristische plaatsen.

 

Lees verder:
- Stacaravan
- Toercaravan of tent
- Seizoensplaats

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. De camping is autovrij. Naast de camping is ruime gratis parkeergelegenheid.