Klein kamperen, maar voorzien van alle gemakken; voor een heerlijke vakantie nabij zee!

Camping

Minicamping Broedershoek beschikt over 12 kampeerplaatsen voor caravans, tenten of kleine campers en 3 verhuur stacaravans. Bij iedere plaats is  elektra (10 amp),  en water in de buurt.

U kampeert rustig gelegen in een van oudsher oude fruitboomgaard waar nog diverse fruitbomen in staan, omgeven en beschut door groen. Het is elk kampeerseizoen weer genieten; de bloesems in de lente, kersen en pruimen in de zomer en appels en peren in het najaar. Ook richten wij ieder jaar weer de moestuin in zoals een moestuin van oudsher gebruikt werd denkt u hierbij aan de gangbare gewassen zoals aardappels, uien en sla maar ook eetbare pompoenen, peulvruchten en bloemen. 

Het campingveld ligt links naast de boerenwoning . Op Minicamping Broedershoek is geen  akkerbouwbedrijf in werking meer, echter, de sfeer en het uiterlijk zijn in zekere zin gebleven. De grote landbouwschuur word gebruikt als opslag van diverse landbouwmachines voor het akkerbouwbedrijf in dishoek en wilt u uw fiets binnen zetten dan kan dat uiteraard. De minicamping is omgeven door landbouw percelen, dan weer met aardappels, dan weer met uien of tarwe. En in de oogsttijd kunt u het drukke boerenleven van dichtbij beleven. Kleinschalig kamperen maar groots genieten u bent van harte welkom bij Minicamping Broedershoek.

Op onze facebook pagina vind u foto's, nieuws en update's. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder:
- Stacaravan
- Toercaravan of tent
- Seizoensplaats

De camping is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. De camping is autovrij. Naast de camping is ruime gratis parkeergelegenheid.